Personalet du kan møde i Auning og Grenaa

 • Pia finder du i Auning. Pia er ejer af butikken i Auning. 

  Pia har en bred erfaring i rigtig mange forskellige dyr. Når hun ikke er at finde i butikken, kan man tit støde på hende i Auning, ridende på hendes hest Pila. Pila er en dejlig islænder. Når Pia virkelig trænger til at stresse lidt af fra dagligdagen, ja så er hesten det bedste middel for hende.

  Ud over Pila tæller familien også 3 hunde, 1 kat, akvarie, en papegøje, marsvin og kanin. Dyr fylder selvsagt en masse i Pia´s liv.

   

  Pia på hest

 • Kim møder du i Pitó Grenaa. Pitó i Grenaa ejer han sammen med Torben Ibsen

  Kim er, modsat Pia, allergisk over for heste, så ham får i aldrig at se på en hesteryg :-)

  Kim ejer selv tre hunde. Tre dejlige hunde, men også selvstændige. Dette giver lidt frustrationer for Kim, men ikke mere end deres faste plads derhjemme er i sofaen om aftenen.

  Ud over at tage sig af kunder i butikken, er han også "indretnings arkitekten" i Pitó. Kim´s hænder er skruet rigtigt på, og der er næsten ikke det han ikke kan lave.

  I butikken i Grenaa finder du også Harry og Børge. To dejlige araer, som Kim også bruger en masse tid sammen med. De skal ud og flyve en tur hver dag, så når butikken lukker er det tid til lidt leg og sjov med Harry og Børge.

   

 • Torben

 • Sussi er at finde i Grenaa. Hun er uddannet dyrepasser og har en stor viden om "næsten" alle dyr. 

  Sussi står aldrig stille. Er der ikke kunder i butikken går hun straks igang med at gøre rent, rydde op, sætte varer på plads eller noget andet. Doven er hun ihvertfald ikke.

  I fritiden går tiden derhjemme med mand, børn og naturligvis en masse dyr - deriblandt heste.

 • Karen kan du møde i Auning.

  Karen er meget vellidt blandt vores kunder. Hun elsker at yde en god service, og går gerne det ekstra skridt for at gøre en kunde tilfreds.

  Vi kalder hende alle sammen for "lagerchefen" da hun har fuld styr på hvor tingene er i butikken. Er noget væk kan Karen altid finde det. Giver hun op - ja så er vi alle på den.

  Privat er Karen naturligvis også omgivet af en masse dyr som bliver passet til UG+ sammen med hendes mand og børn.

 • Jeanette er vores elev i Auning.

  Hun er uddannet dyrepasser, men det er ikke nok. Hun tager lige en salgsassistent uddannelse også. 

  Hun er ligeså nørdet med dyr som os andre. Når fodersnakken bliver rigtig nørdet inden for hestefoder, ja så er hun i hendes es. Ud over interessen for heste, har hun også interessen for fisk. 

  Hjemme hos Jeanette og hendes kæreste er der op til flere akvarier. En hund er også at finde hjemme hos Jeanette.

 • Jimmi

 • Freja

Kontakt os